Preglej vse novice

Plačevanje brez provizije odslej na Pošti Slovenije

Kategorija: Splošno
Datum objave:

S prvim januarjem se storitve mestne blagajne z Delavske hranilnice selijo na pošto. Gotovinsko plačevanje položnic koprske občine, zavodov (vrtcev in šol), Medobčinske uprave Istre in Javnega stanovanjskega sklada MOK, brez stroškov provizije, bodo lahko občanke in občani po novem opravili v kateri koli poslovalnici pošte v občini, v času njihovega poslovanja.

S selitvijo mestne blagajne v poštne poslovalnice po koprski občini bo storitev gotovinskega plačevanja položnic brez provizije uporabnikom še dostopnejša. Plačilo položnic koprske občine, zavodov (vrtcev in šol), Medobčinske uprave Istre (inšpektorat in redarstvo) in Javnega stanovanjskega sklada MOK bodo lahko občanke in občani opravili v poštnih poslovalnicah v središču mesta (Pristaniška ulica), na glavni pošti, v TPC Markovec, v Šalari, Marezigah, Šmarjah, Gračišču, Črnem Kalu, Dekanih, Pobegih in na Škofijah.

Sprememba lokacije mestne blagajne prinaša tudi nekaj novosti. Brez stroškov provizije bo namreč mogoče plačevati le storitve, zaračunane na plačilnih nalogih (položnica UPN), ki bodo opremljeni s kodo QR in številko pogodbe z občino.

Urnik poslovalnic pošt v koprski občini lahko preverite na https://www.posta.si/zasebno/postne-storitve.