Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Prilagojen prometni režim zaradi rekonstrukcije ceste Kozloviči–Trsek

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper bo v ponedeljek, 3. oktobra, začela rekonstrukcijo lokalne ceste med Kozloviči in Trsekom. Na omenjenem odseku bo v veljavi popolna zapora za promet, tako bo vse do zaključka del, ki je predviden v drugi polovici novembra. Gradbeni delavci Grafista bodo obvoz uredili skozi Popetre.

V okviru 129.988,08 evra vredne naložbe bo družba Grafist odpravila nastale poškodbe cestišča med vasema Kozloviči in Trsek. Izvedli bodo obnovo cestnega propusta, po ureditvi pa bo odsek dobil novo asfaltno prevleko.

V času gradbenih del bo veljala popolna zapora prometa, zato bo obvoz urejen skozi vas Popetre. Prevoz učenk in učencev v Osnovno šolo Marezige bo v tem času organiziran z manjšim vozilom prav tako skozi Popetre, prevozna pot primestnega avtobusnega prometa pa se bo zaključila pri naselju Kozloviči.

Krajanke, krajane in uporabnike ceste prosimo za upoštevanje prometne signalizacije, za strpnost in razumevanje pa se že vnaprej zahvaljujemo.