Zapri
05. 04. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v kampanji za evropske volitve Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Še nekaj dni za prijavo na občinske razpise

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Prihodnji ponedeljek, 2. marca, se izteka rok za prijavo na javne razpise Mestne občine Koper za sofinanciranje dejavnosti društev in organizacij na različnih področjih ter za sofinanciranje prireditev v letu 2020.

V ponedeljek, 2. marca, se izteka rok za prijavo na Javni razpis za izbor organizatorja in sofinanciranje prireditve Rumeno-modre noči 2020, Javni razpis za sofinanciranje delovanja turističnih društev v Mestni občini Koper, Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov za otroke in mladino, Javni razpis za sofinanciranje programov veteranskih organizacij, drugih društev in združenj, ki niso predmet drugih razpisov, Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov društev in drugih ustanov, katerih delovanje spodbuja promocijo zdravja, Javni razpis za sofinanciranje programov socialnega varstva, Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov društev in drugih ustanov, katerih delovanje spodbuja promocijo varstva okolja in prvi rok Javnega razpisa za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti. Samo slednji bo letos imel še dva roka za prijavo, in sicer do vključno 6. maja 2020, za prireditve oz. promocijske aktivnosti, ki se bodo izvajale od 1. junija do 31. decembra 2020 in do vključno 16. septembra 2020, za prireditve oz. promocijske aktivnosti, ki se bodo izvajale od 1. novembra do 31. decembra 2020.

Vsi razpisi so objavljeni na občinski spletni strani https://www.koper.si/sl/za-obcana/javna-narocila-razpisi-in-objave/, za dodatne informacije pa se lahko zainteresirani v času uradnih ur obrnejo na občinski Urad za družbene dejavnosti.