Zapri
14. 05. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v treh referendumskih kampanjah Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Trije interesenti za najem kavarne Loggia

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Danes je v prostorih Mestne občine Koper potekalo javno odpiranje ponudb za najem poslovnega prostora na naslovu Titov trg 1 – kavarna Loggia. Na razpis so pravočasno prispele ponudbe treh prijaviteljev, med katerimi je najvišjo ceno za najem lokala v višini 3.290 evrov na mesec ponudila družba Boncafe iz Šmarij.

Ponudbo za najem gostinskega lokala Loggia so pravočasno oddale družbe Tim International, trgovina in storitve, d. o. o., Boncafe, gostinstvo in turizem, d. o. o. ter Bellaria, d. o. o., med katerimi je najvišjo ceno za najem ponudila družba Boncafe iz Šmarij. Ta želi v prostoru urediti sodobno kavarno s pridihom tradicije, ki bi postala kraj družabnega in kulturnega dogajanja, točka poslovnega srečevanja in dogodkov ter prezentacijska platforma za destinacijo Koper. Njihova ponudba bo med drugim obsegala butik in laboratorij kave, butik vin (wine bar) s poudarkom na vinih lokalnih proizvajalcev, pestro izbiro piv, koktajlov in svežih sokov, hladne in tople prigrizke, zajtrke in brunche.

Občina je sicer pred oddajo v najem obnovila sistem ogrevanja in prezračevanja prostora, električno napeljavo in kanalizacijo, medtem ko bo opremo zagotovil novi najemnik.

V naslednjih dneh bo Komisija za vodenje postopkov razpolaganja in upravljanja s stvarnim premoženjem občine prejete ponudbe pregledala in pripravila poročilo, nov najemnik pa bo izbran s sklepom župana.