Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

V Bertokih se veselijo prenovljenega vrtca

Kategorija: Splošno
Datum objave:
prostori prenovljenega vrtca v Bertokih

V Bertokih so danes tudi uradno odprli prenovljeno enoto Cicikorak Vrtca Koper. V sklopu slabih 450 tisoč evrov vrednih del je Mestna občina Koper povečala in popolnoma prenovila vseh šest igralnic, v katerih malčki lahko uživajo že od konca avgusta.

Igralnice je izvajalec Koinstal, d. o. o. opremil z novimi okni, žaluzijami, radiatorji, notranjimi vrati in svetili ter zamenjal talno oblogo. Temeljita prenova enote Cicikorak v Bertokih je sicer zajela še obnovo fasade objekta, delavci pa so celotno stavbo prepleskali in v prostorih zamenjali svetila. Novo podobo je dobila tudi zunanjost vrtca. Tako so delavci montirali novo panelno ograjo in vhodna vrata na parkirišču, zarisali nova parkirna mesta ter postavili pločnik.

Današnje odprtje so z nastopom obogatili otroci iz enote Cicikorak, v prenovljeno stavbo vrtca pa sta jih z norčijami popeljala klovna iz Cizamo Teatra.

Foto: Tomaž Primožič/FPA

prostori prenovljenega vrtca v Bertokih