Zapri
05. 04. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v kampanji za evropske volitve Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Zaradi povečanega interesa za cepljenje zagotovljeni novi termini

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Ob povečanem zanimanju za cepljenje sta Zdravstveni dom Koper in Zdravstveni zavod Cor Medico v sodelovanju z Mestno občino Koper zagotovila dodatne termine, tudi za tiste, ki bi se želeli cepiti s tretjim odmerkom. Nenaročeni se bodo lahko cepili že jutri, da bi cepljenje čim bolj približali vsem, bodo s cepljenjem nadaljevali prihodnji teden. V teh dneh se nadaljuje tudi cepljenje proti sezonski gripi.

V Zdravstvenem domu Koper bodo cepljenje proti bolezni covid-19 s cepivom proizvajalca Pfizer Biontech organizirali v torek, 23. novembra, med 14.30 in 18. uro. Predhodno naročanje ni potrebno, udeleži se ga lahko vsak ne glede na to, ali je občan koprske občine ali ne. Cepljenje bodo organizirali tudi v četrtek, 25. novembra, a le za predhodno naročene.

V želji po čim višji stopnji precepljenosti tudi Zdravstveni zavod Cor Medico Ljubljana organizira dodatne termine za nenaročene. Proti bolezni covid-19 in sezonski gripi bodo cepili že ta konec tedna, in sicer jutri, 20. novembra, med 12. in 16. uro v Šalari na Vanganelski cesti 20. Na isti lokaciji se bo možno cepiti tudi prihodnji petek, 26. novembra, med 14. in 18. uro. Sicer cepljenje izvajajo tudi vsako sredo od 15. do 17. ure v Ankaranu na Regentovi 2.

ZD Koper v Otroško šolskem dispanzerju organizira tudi cepljenje otrok, starih med 12 in 18 let. Ti se lahko cepijo po predhodnem naročilu na telefonski številki 05 6647 271.