Zapri
19. 02. 2024 Objavljena stališča do pripomb in predlogov z javne razgrnitve OPN-ja Preberi več
Zapri
Covid-19
Vse informacije o storitvah in ukrepih v času razglašene epidemije Preberi več
Preglej vse novice

Hitro testiranje znova ob koncih tedna

Kategorija: Splošno, COVID-19
Datum objave:

Mestna občina Koper bo v sodelovanju z zdravstvenim zavodom Cor Medico Ljubljana testiranje s hitrimi antigenskimi testi s prihodnjim tednom znova izvajala tudi ob vikendih. Brise bodo v soboto in nedeljo na vstopni Covid točki na Bonifiki odvzemali v dveh terminih, med 8. in 10. uro zjutraj ter 17. in 19. uro popoldne.

Tudi v avgustu bodo odvzem brisov s hitrimi antigenskimi testi v Kopru izvajali ob ponedeljkih, sredah in petkih (med 14. in 19. uro). S prihodnjim tednom bodo zaradi večjega povpraševanja uvedli dodatne termine testiranja, in sicer vsako soboto in nedeljo, med 8. in 10. uro ter 17. in 19. uro.

Testiranje, ki za zdaj ostaja brezplačno, bo izvajal zdravstveni zavod Cor Medico Ljubljana, predhodno naročanje ni potrebno, prebivalci se lahko na odvzem brisa pripeljejo z avtomobilom oziroma pridejo peš, s seboj pa morajo imeti osebni dokument. Na občini vse, ki se bodo udeležili testiranja, prosijo za strpnost in dosledno spoštovanje vseh veljavnih ukrepov za preprečitev širjenja okužbe z novim koronavirusom.