Zapri
14. 05. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v treh referendumskih kampanjah Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Javna objava naknadnega referenduma 2021

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Občinska volilna komisija Mestne občine Koper je danes, 24. septembra, objavila Javno objavo naknadnega referenduma o Odloku o veljavnosti prostorskih aktov na delu območja »Urbano središče Barka«.

Vprašanje, o katerem bodo volivke in volivci odločali na referendumu, se glasi: »Ali ste za to, da se uveljavi Odlok o veljavnosti prostorskih aktov na delu območja »Urbano središče Barka«, ki ga je sprejel Občinski svet Mestne občine Koper dne 23. junija 2021?«.

Glasovanje na referendumu bo v nedeljo, 10. oktobra 2021, na voliščih, ki bodo odprta med 7. in 19. uro. Glasuje se tako, da se obkroži beseda »ZA« ali beseda »PROTI«. Predčasno glasovanje bo v sredo, 6. oktobra 2021, med 7. in 19. uro. Sedež volišča za predčasno glasovanje je na volišču št. 901, na naslovu Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, Koper.

Volivci, ki se nameravajo udeležiti predčasnega glasovanja, morajo s seboj imeti osebni dokument, ki izkazuje njihovo identiteto ter obvestilo o volišču, na katerem bi imeli pravico glasovati v nedeljo, 10. oktobra 2021.

Več informacij o posebnih oblikah glasovanja (po pošti, na domu) dobite na https://www.koper.si/obcina/volitve/naknadni-referendum-2021/.

Javna objava je dostopna tukaj.