Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Covid-19
Vse informacije o storitvah in ukrepih v času razglašene epidemije Preberi več
Preglej vse novice

Množično cepljenje v torek in četrtek 

Kategorija: Splošno, COVID-19
Datum objave:

V Kopru tudi ta teden organizirajo brezplačno cepljenje brez prehodnega naročanja, in sicer jutri in v četrtek, 22. in 24. junija, med 16. in 18. uro. Oba dneva bo v neposredni bližini delovala tudi točka za pridobitev digitalne identitete SMSpass, s katero lahko na portalu zVEM pridobite potrdilo o cepljenju, rezultatu testiranja oziroma da ste preboleli covid-19.

Cepljenje, ki ga jutri in v četrtek med 16. in 18. uro izvaja Zdravstveni dom Koper, bo potekalo v Specialistični ambulanti za diabetes na Dellavallejevi ulici 3 v središču mesta. Jutri bodo na voljo cepiva Pfizer, Astra Zeneca in Johnson&Johnson, v četrtek pa cepivi Pfizer in Moderna. Cepljenje je namenjeno občanom Mestne občine Koper in Občine Ankaran oziroma vsem, ki imajo izbranega zdravnika v Kopru.

Točka SMSpass odprta le do konca junija

Do 30. junija bo v šotoru pri cepilnem centru pred ZD Koper delovala tudi točka za pridobitev digitalne identitete SMSpass, s katero lahko na portalu zVEM pridobite potrdilo o cepljenju, rezultatu testiranja oziroma da ste preboleli covid-19. Ker se urnik delovanja točke prilagaja terminom cepilnega centra, bo ta v tem tednu odprta jutri in v četrtek, 22. in 24. junija, med 14. in 19. uro.