Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Covid-19
Vse informacije o storitvah in ukrepih v času razglašene epidemije Preberi več
Preglej vse novice

Mobilne cepilne enote na terenu znova v sredo

Kategorija: Splošno, COVID-19
Datum objave:

Da bi cepljenje proti covid-19 čim bolj približali vsem, bo Zdravstveni dom Koper prihodnji teden nadaljeval s cepljenjem na terenu. Cepljenje bodo izvajali v sredo, 18. avgusta, v Ankaranu, Semedeli in Žusterni.

Da bi vsi, ki se do zdaj še niso odločili za cepljenje, lahko čim lažje prišli do cepiva, bo Zdravstveni dom Koper v prihodnjem tednu nadaljeval cepljenje proti bolezni covid-19 tudi na terenu. Z mobilno enoto bodo v sredo, 18. avgusta, prisotni v Ankaranu, Semedeli in Žusterni, in sicer med 15. in 15.45 v središču Ankarana, med 16. in 16.45 pri Baru Mandrač v Semedeli in med 17. in 17.45 na kopališču v Žusterni. Na voljo bosta cepivi Pfizer in Janssen.

V prihodnjem tednu bo zdravstveni dom nadaljeval tudi cepljenje za nenaročene. V torek, 17. avgusta, med 14.30 in 16.30 se bodo zainteresirani lahko cepili s cepivom Pfizer, med 16.30 in 18. uro pa s cepivom Janssen. Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, potekalo pa bo na lokaciji Zdravstvenega doma Koper, Dellavallejeva 3.

Zaradi velike zasedenosti parkirišča na Vergerijevem trgu (ob ZD Koper) in Trgu Brolo na Mestni občini Koper obiskovalcem Zdravstvenega doma Koper svetujejo, da svoja vozila parkirajo v novi Parkirni hiši Belveder. Prva ura parkiranja je brezplačna, vsaka naslednja pa le en evro.

Hitro testiranje kot običajno

Mestna občina Koper bo v sodelovanju z zdravstvenim zavodom Cor Medico Ljubljana testiranje s hitrimi antigenskimi testi na vstopni covid točki na Bonifiki tudi prihodnji teden organizirala v ponedeljek, sredo in petek, med 14. in 19. uro, v soboto in nedeljo pa med 8. in 10. uro ter 17. in 19. uro.