Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Občina išče urbanista in sodelavca za odnose z javnostmi, MU Istra pa notranjega revizorja

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper je objavila tri prosta delovna mesta, s katerimi išče Strokovnega sodelavca za odnose z javnostmi, Višjega svetovalca – občinskega urbanista in Notranjega revizorja podsekretarja – vodjo Medobčinske notranje revizije v Medobčinski upravi Istre. Vse tri zaposlitve so za nedoločen čas, s polnim delovnim časom.

Kandidati, ki se prijavljajo na delovno mesto Strokovnega sodelavca – za odnose z javnostmi v Kabinetu župana, morajo med drugim imeti najmanj tri leta delovnih izkušenj in visokošolsko univerzitetno izobrazbo. Zadolžitve na delovnem mestu obsegajo pripravo in objavo prispevkov na komunikacijskih kanalih občine, upravljanje družbenih omrežij, spremljanje na prireditvah in pripravo besedil za protokolarne dogodke ter srečanja in izvajanje drugih nalog. Rok za oddajo prijav se izteče v sredo, 9. marca.

Občina išče kandidata za zasedbo delovnega mesta Višji svetovalec – občinski urbanist v Oddelku za prostorsko načrtovanje in urejanje prostora v Uradu za prostorski razvoj in nepremičnine. Prijavitelj mora med drugim imeti izobrazbo s področja arhitekture, urbanizma ali prostorskega načrtovanja in izpolnjevati pogoje za občinskega urbanista po Zakonu o urejanju prostora. K prijavi na javni natečaj morajo kandidati priložiti še krajši sestavek do 300 besed o osebnem videnju celostne politike prostorskega razvoja Mestne občine Koper. Zadolžitve kandidata bodo med drugim sodelovanje pri pripravi zahtevnejših prostorskih aktov, poročil, strokovnih gradiv ter izdelovanje urbanističnih programskih rešitev za pomembnejše stavbne in infrastrukturne posege v občini. Kandidati se lahko prijavijo vse do petka, 11. marca.

Za zaposlitev v Medobčinski upravi Istre je objavljen javni natečaj za prostor delovno mesto Notranjega revizorja podsekretarja – vodje Medobčinske notranje revizije v Medobčinski upravi Istre. Področje dela obsega vodenje organizacijske enote, izvajanje notranjega revidiranja in svetovanje o obvladovanju tveganja, načrtovanje revizijskih tehnik in metod vzorčenja, pripravo revizijskih poročil ter izvajanje drugih nalog. Ob prijavi za razpisano delovno mesto morajo imeti kandidati najmanj šest let delovnih izkušenj, zaželen je opravljen izpit za preizkušenega državnega notranjega revizorja. Od kandidata se zahteva tudi zaključena visokošolska univerzitetna izobrazba oziroma magistrska izobrazba po drugi bolonjski stopnji. Občina prijave sprejema do vključno petka, 11. marca.

Razpisa in javna natečaja z vsemi pogoji za zasedbo in z izvedbo načina prijave so objavljeni na spletni strani občine. Kandidati morajo pisno prijavo poslati v roku 30 dni od dneva objave oziroma 21 dni od objave za delovno mesto Strokovnega sodelavca za odnose z javnostmi, in sicer na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper.