Preglej vse novice

Si želite biti del kolektiva MOK?

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper je pred dnevi objavila tri prosta delovna mesta, in sicer mesto višjega svetovalca za investicije, višjega svetovalca – občinskega urbanista ter finančnika. Vse tri zaposlitve so za nedoločen čas, s polnim delovnim časom.

Občina z razpisom išče kandidata za zasedbo strokovno-tehničnega delovnega mesta Finančnik VII/1 v Oddelku za finance in proračun Urada za finance in računovodstvo. Kandidat mora imeti vsaj visokošolsko strokovno izobrazbo in najmanj osem mesecev delovnih izkušenj. Rok za prijavo se izteče 10. avgusta, razpis je objavljen na https://www.koper.si/public_tender/javna-objava-za-delovno-mesto-financnik-vii-1/.

Koprska občina je znova objavila javni natečaj za delovno mesto Višji svetovalec – za investicije v Službi za investicije, na katerega se lahko zainteresirani kandidati prijavijo do 9. septembra. Kandidati morajo med drugim imeti izobrazbo s področja gradbeništva, zaželeni sta vsaj dve leti izkušenj z delom na investicijskih projektih. Več o natečaju na https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-visji-svetovalec-za-investicije-3/.

Občina še vedno išče tudi kandidata za zasedbo delovnega mesta Višji svetovalec – občinski urbanist, ki mora med drugim imeti izobrazbo s področja arhitekture, prostorskega načrtovanja ali urbanizma in izpolnjevati pogoje za to delovno mesto po Zakonu o urejanju prostora, k prijavi pa mora poleg tega priložiti še krajši sestavek o osebnem videnju celostne politike prostorskega razvoja Mestne občine Koper. Rok za prijavo se izteče 9. septembra, natečaj je objavljen na https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-visji-svetovalec-obcinski-urbanist-2/.