Zapri
05. 04. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v kampanji za evropske volitve Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Občina dopolnjuje seznam in lokalne ponudnike poziva k posredovanju podatkov

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper in Marjetica Koper pozivata vse lokalne kmetije in ponudnike hrane, ki še niso uvrščeni na skupni seznam, a imajo možnost in željo prebivalstvo oskrbovati z domačimi pridelki in izdelki, naj posredujejo svoje podatke.

Mestna občina Koper in Marjetica Koper sta na seznam lokalnih prodajalcev oziroma kmetij, ki tudi v času razglašene pandemije ponujajo svoje pridelke in izdelke, najprej uvrstili tiste, ki so svoje pridelke prodajali na stojnicah koprske tržnice in javnih površinah v neposredni bližini. V naslednjih dneh bosta na seznam uvrstili tudi druge pridelovalce, ki svežo zelenjavo in sadje sicer prodajajo neposredno, ter tako dopolnili ponudbo domače hrane za svoje občanke in občane.

Ponudniki, ki imajo to možnost in želijo prebivalce oskrbovati z domačimi surovinami, naj svoje kontaktne podatke posredujejo na naslov primoz.marinko@marjeticakoper.si.

Celovit seznam s podatki, ki jih Marjetica Koper osvežuje dnevno, je objavljen na https://www.marjeticakoper.si/sl/novice/ in https://www.koper.si/sl/novice-in-obvestila/.