Preglej vse novice

Občina z javnima natečajema in razpisom išče šest novih zaposlenih

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper je včeraj objavila dva javna natečaja in razpis, s katerimi išče višjega svetovalca za energetsko upravljanje, dva višja svetovalca za gospodarstvo in kmetijstvo ter tri poslovne sekretarje za krajevne skupnosti. Zainteresirani kandidati, ki izpolnjujejo pogoje, lahko svoje prijave pošljejo do 9. marca.

Mestna občina Koper je objavila dva javna natečaja, in sicer za delovno mesto Višji svetovalec – za energetsko upravljanje v Oddelku za gospodarske javne službe, promet in javne površine ter za dve delovni mesti Višji svetovalec – za gospodarstvo in kmetijstvo v Oddelku za gospodarske dejavnosti, trajnostno mobilnost in okolje. Vse tri zaposlitve so za nedoločen čas, s polnim delovnim časom.

Poleg tega je objavila še razpis za zasedbo treh delovnih mest Poslovni sekretar VII/1 – za krajevne skupnosti v Službi za občinski svet in krajevne skupnosti, prav tako za nedoločen čas in s polnim delovnim časom.

Kandidati morajo pisno prijavo poslati v roku 15 dni od dneva objave, torej do 9. marca, na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper.

Dokumentacija je dostopna na:

Javni natečaj Višji svetovalec – za energetsko upravljanje: https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-visji-svetovalec-za-energetsko-upravljanje/.

Javni natečaj Višji svetovalec – za gospodarstvo in kmetijstvo: https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-visji-svetovalec-za-gospodarstvo-in-kmetijstvo/.

Razpis Poslovni sekretar VII/1 – za krajevne skupnosti: https://www.koper.si/public_tender/razpis-poslovni-sekretar-vii-1-za-krajevne-skupnosti/.